בגדול כמו סבתא זיוה אבל פחות עבודה ויוצא סבבה..
כתף (מס 5) קילו מחולק לקוביות
בצל גדול קוצצים גם ומטגנים
כשהבצל נראה טוב אבל לא מת שמים מעליו את קוביות הבשר וסוגרים אותן.
מוסיפים:
2 כוסות מים
כמעט קופסא קטנה רסק עגבניות
כף גדושה פפריקה
כפית+ כורכום
מלח פלפל
שני עלי דפנה
פחות מחצי פלפל אדום ברצועות דקות לטעם בלבד
לא מוסיפה אבקת מרק בגדול כנקאה עדיף לשים קצת או עוד כורכום פפריקה וכמון
שעתיים על אש ממש קטנה
אחרי שעתיים מוסיפים תפוחי אדמה חתוכים
עוד שעתיים אפילו יוצא נימוח ומעולה
תגובות
הוסף רשומת תגובה