צריך לדעת לבחור
לא גדולים מידי ולא נמוכים מידי
צריך להיות יותר ארוכים ופחות 'רחבים
כשממלאים לשים 3/4 כי מתנפח בגלל האורז
פלפלים לנקות מבפנים
מילוי הפלפלים
מתחילים בטיגון בצל אחד גדול קצוץ קטן
כשהבצל נשהעב מוסיפה 2 גבעולי סלרי קצוצים קטן קטן.
ממש2 דקות
שמה להתקרר.
במקביל במחבת הבשר 600 גר בקר צלעות
לא מבשלת בכלל
שמה אורז כוס אחת אבל יותר קטנה זכוכית הישנה עם ידית
מוסיפה את האורז הלא מוכן במחבת טיפה טיפה עם הבצל והסלרי הקרים.
קוצצת חופן שמיר (בגודל היד) לא עם הגבעול
בנוסף פטרוזיליה או עלי סלרי הכל קצוץ קטן ממש שיהיה כמו תבלין
בתוך העיסה מוסיפה כף רסק עגבניות
מוסיפה כמו ברומניה כפית סוכר
ממלאים את הפלפלים שמים יפה בסיר
רוטב
שמה כף אורז
חבילה אדומה אחת קטנה (לא לקחת מתוך זה טת הכף לפלפלים)
מלח
פלפל
פפריקה
אבקת מרק כף
לשירה שמה שתי כפות סוכר
מוסיפה מיץ מחצי חצי לימון אחרי בכבר מתבשל רבע שעה.
למעלה להוסיף מים עד גובה הפלפלים כדי שהאורז יתבשל.
הבישול:
כדי שפלפלים אדומים לא יתבקעו צריך לא יותר מידי זמן. עשתה פעם אחרונה שעה וחצי.
כל זמן הבישול כמו תמיד שמה רוטב על הפלפלים מלמעלה.
תגובות
הוסף רשומת תגובה