עשיתי בגדול לפי ההוראות. שמתי קצת יותר פולקע ויותר תפוחי אדמה והכפלתי את הרוטב כך שיחסית יצא יותר רוטב.עשיתי את זה כשקיילה היתה אצלנו לשישי ויצא מושלםםם.
הסלט האולטימטיבי החדש שלי לאירועים וכשצריך להביא משהו שכולם יחסלו: הוא נמצא על האריזה של נבטי החמניות בשיפוצים קלים שלי חומרים (תמיד כמות כפולה): חבילת נבטי חמנייה (להוציא את הגרעינים השחורים אם יש) כוס וחצי גזר מגורר 6 כפות גרעיני רימון או חמוציות 2 כפות אגוזי מלך שבורים לרוטב: 1 שן שום קצוצה 2 כפות שמן זית מיץ מחצי לימון (אפשר לגמרי מהמיץ המוכן - נדמה לי ששמתי שתי כפות) חצי כפית דבש מלח הכנה: משקשקים את הרוטב מסדרים יפה את הנבטים והגזר מעל החמוציות והאגוזים ורק שניה לפני מערבבים את הרוטב - יוצא תמיד פצצה
https://nikib.co.il/main-course/37820/
השבמחקזה הלינק למתכון באתר של ניקי