המתכון הבסיס מהאריזה עם התאמות ותוספות.
השתמשתי ברוטב ובתיבול של הטאקו להקפיץ את החזה בדיוק לפי ההוראות שם ובמקביל הקפצתי את הירקות אבל רק מה שהיה לי..בצל שום פלפל אדום וכתום רצועות די דקות גם עם הרוטב והתיבול.
אפילו צ'דר לא היתה הלכנו על העמק אבל ממש עדיף צ'דר.
עשיתי במקביל בולונייז רגיל רוני הלכה על הבולונייז עם הגבנ"צ.
העיקר זה שתי דקות בגריל חם (חום 4) כשהטאקו ממולא בבשר ובגבינה.
יאממי..
תגובות
הוסף רשומת תגובה